Gewijzigde openingstijden

Beste relatie,

Enkele jaren geleden hebben wij onze openingstijd in de ochtend verruimd van 9.00u ‘s ochtends naar 8.00u. Dit is blijkbaar in goede aarde gevallen, want er wordt veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een afspraak te maken op een tijdstip vroeg in de ochtend. We merken sindsdien echter ook dat de belangstelling voor de afspraken in de avonduren na 18:00 uur behoorlijk is afgenomen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben wij daarom besloten om per 1 maart 2017 onze openingstijden te wijzigen. Onze nieuwe openingstijden per 1 maart 2017 zullen zijn:

  Maandag t/m donderdag 8.00u – 18.00u

 Vrijdag 8.00u – 20.00u

 Zaterdag 14.00u – 17.00u

Door de openingstijden in de avonduren te beperken hebben wij de mogelijkheid om onze medewerkers vaker gelijktijdige diensten te laten draaien waardoor we u hopelijk beter en sneller van dienst kunnen zijn. Door meer medewerkers tegelijkertijd aanwezig te hebben, geeft dit u de mogelijkheid om op kortere termijn bij ons terecht te kunnen met uw dier en kunnen wij eventueel verder onderzoek ook op kortere termijn of direct uitvoeren. Hiernaast kunnen wij u, met name ook in vakantieperioden of in geval van ziekte van één van onze medewerkers, een betere personeelsbezetting garanderen.

Om u toch de mogelijkheid te blijven bieden om buiten kantooruren een afspraak te kunnen maken zullen wij wel op één avond, namelijk de vrijdagavond, tot 20.00u geopend blijven en uiteraard ook op zaterdag tussen 14.00u en 17.00u.

 

Met vriendelijke groet,

Team Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg