Dierfysiotherapie

Wist u dat wij sinds een paar maanden ook fysiotherapie voor uw huisdier aanbieden?

Dierfysiotherapeute Nicole Hoogeveen komt elke woensdag bij ons langs voor behandelingen. Fysiotherapie is een goede behandeloptie bij problemen van het bewegingsapparaat; door middel van chiropractie of lasertherapie kan pijn in de rug of andere gewrichten verlicht worden. Zonder de bijwerkingen die lang medicijn gebruik met zich mee kunnen brengen! In sommige gevallen zijn 1 of 2 behandelingen al voldoende om te zorgen dat uw huisdier zich weer beter kan bewegen.

Fysiotherapie is geschikt voor huisdieren van alle leeftijden, en onze therapeute Nicole behandelt zowel honden als katten. Wilt u meer lezen hierover? Bezoek dan haar website hier.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag een afspraak maken? Neemt u dan contact met ons op!