Voorstelrondje

Nu 3 jaar geleden hebben ik, assistente van de praktijk, en mijn vriend 2 schatten van kittens opgehaald bij een klant van de praktijk.
Zij had er nog 2 over en ik, mijn vriend had geen inspraak 😉 , wilde er graag 2. Zo gezegd zo gedaan, Ollie, de rode kater en Pip, de zwarte poes waren onze 2 nieuwe gezinsleden!

Toen we ze gingen ophalen kregen we nog wat brokjes mee die ze al aten en een doekje met de geur van de moeder erop, dit is wel fijn want opeens komen ze in een voor hun onbekende wereld!

Op de terug weg was het een en al piep, zo zielig, mijn nieuwe moeder hart deed al meteen zeer 😉 .

Thuis aangekomen op de kattenbak gezet zodat ze vanaf daar verder konden gaan verkennen. Omdat ze met zijn 2tjes waren ging dit snel heel goed. Ik had voor de nacht diverse verstop plekjes gemaakt waar ik ze de volgende ochtend heel lief tegen elkaar aan snurkend vond.

Ondanks dat ze de kattenbak al gewend waren bij hun moeder en ik ze op de kattenbak heb gezet toen ze net binnen waren, hebben ze toch allebei ons kleed 1x voor kattenbak aangezien. Ze gingen met hun kont omlaag en gelukkig waren wij thuis dus hup snel hand eronder en met een natte hand en al snel op de kattenbak gezet. Hierna nooit meer ongelukjes gehad!

Al met 1-2 dagen waren ze “thuis” en gingen ze flink op onderzoek, proberen overal op te springen, spelen met elkaar en natuurlijk met de in overvloed speeltjes. Want ja, er kwamen ook mensen langs op “kraambezoek” met een cadeautjes 🙂

Toen ze eenmaal goed konden springen vonden ze het leuk om op de eetkamerstoelen te liggen, maar ipv meteen op de zitting te springen, is het natuurlijk veel leuker om via de rugleuning jezelf vast te klemmen en zo omhoog te klauteren, bye bye mooie stoel 🙁 . Ook de vitrage en de gordijnen moesten het helaas ontgelden, ondanks de plantenspuit en het waarschuwen. Maar nu ze wat ouder zijn kan ik hier en daar weer wat nieuwe spullen aanschaffen!

 

Het zijn 2 donderstenen maar zou ze voor geen goud meer willen missen. Wilt u meer over Ollie en Pip lezen? Vanaf volgende maand kunt u maandelijks meegenieten van de avonturen van mijn tijgers. Houd u de website in de gaten?