Oud en Nieuw

Het is al weer een week geleden maar vorige week was het weer zover, er werd overal weer flink geknald met vuurwerk. Op zich vind ik het heel leuk, vooral het siervuurwerk in de nacht zelf maar daarvoor hoeft het niet zo voor mij.

Het was 30 december en wij gingen ‘s middag even naar vrienden op de koffie, de koffie werd een borrel en een chippie dus uiteindelijk was het rond 18u dat we weer thuis waren.

Ollie was de hele tijd binnen geweest maar Pip is altijd liever buiten dus zo ook die dag.

Toen we dus thuis kwamen had ik wel verwacht dat ze op ons zat te wachten, aangezien ze vaak als we thuis zijn al om 16u beginnen te miauwen dat ze eten willen. Maar geen Pip te vinden.

Even wachten dan maar.. ondertussen ging het geknal in de buurt verder 🙁

Elke half uur in de tuin roepen naar Pip (de buren zullen wel denken..) maar geen Pip te vinden.

Om 21u nog geen poes te zien, mijn moeder hart moest ervan huilen. Ik was al met brokjes naar buiten gegaan om te schudden en de hele buurt al afgelopen maar geen Pip.

Uiteindelijk ging (moest) m’n vriend ook mee zoeken want onder geen enkele omstandigheid (vooral niet met dat stomme geknal) wil ik dat er een van mijn katten buiten slaapt. Dus hup jas aan, we waren in het gangetje achter het huis nog geen 2 huizen verder en ja hoor, daar kwam ze rustig over de schutting alsof er niks aan de hand was.

Gewoon warm, niet nat ook al miezerde het en totaal zich niet bewust van hoe ongerust ik was.

Dus ipv alleen de 31ste blijft ze aankomende oud en nieuw ook gezellig de 30ste binnen 🙂

Eigen schuld, ….

Waarschijnlijk zat ze of ergens onder verstopt of bij iemand binnen, maar bij iemand binnen wil ik liever niet hebben, waarom liever niet bij een van mijn buren? Lees volgende maand mijn blog en u zult dit begrijpen!