Even voorstellen

Even voorstellen:

Mijn naam: Branca
Soort: hond
Ras: chihuahua
Geslacht: vrouwelijk gesteriliseerd
Hobby: Wandelen
Leeftijd:7.5 jaar

Ik ben Branca en ik ben 1 van de honden van een assistente van Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg. Mijn huishouden bestaat uit mijn 2 bazen en hun 2 kinderen en verder nog mijn grote vriendin Dayka, een Labrador van ruim 12, en mijn grote vriend Boris de kat met maar 3 poten. Ik vind het heerlijk om erbij te zijn en mee te mogen met het gezin.

Ik ben dan misschien niet de grootste maar ik ben wel stoer en je moet mij vooral zien als hond. Ik voel mij als een grote hond, ik zit alleen in een kleine verpakking.

Als ik ga wandelen mag ik heerlijk loslopen en kan ik lekker rennen, dat vind ik fijn.

Af en toe kan ik wat onzeker zijn, dat is vooral voor mijn baasjes wel eens lastig. Vooral bij grote onbekende honden, die komen dan heel hard op mij af en waar ik dan vooral bang voor ben is dat ik omver gelopen wordt. Dit gebeurd helaas nog wel eens als ze met mij willen spelen. Als we andere honden tegenkomen ga ik daar het liefst met een grote boog omheen. Soms komt dan zo’n grote hond toch achter mij aan en dan zet ik het op een lopen. Als ik dan voorbij ben of met een grote boog weer terug ben bij mijn baasjes dan durf ik soms nog wel even een grote mond te geven.

Vaak als we niet te ver gaan dan gaat mijn vriendin ook mee. Zij is al wat ouder en kan niet meer alle wandelingen mee, dat wordt te zwaar. Ik kan dat gelukkig nog wel. Als zij mee gaat dan durf ik wel meer en ben minder onzeker.

Ik ben van plan om af en toe iets van mijn avonturen met jullie te delen.

Pootjes van Branca