Banjeren met Branca – wasbeurt

Zoals in mijn vorige verhaal al verteld is hou ik ervan om soms ergens in of door te rollen. Hier zijn mijn baasjes niet altijd even blij mee. De laatste keer dat ik dat gedaan had stonk ik volgens mijn baasjes zo erg dat ik na de wandeling onder de kraan werd afgespoeld.

We zijn nu een nacht verder en mijn baasjes klagen nog steeds dat ik niet al te fris ruik.

Dat voorspeld niet veel goeds…….

Nadat ik ben uitgelaten en mijn baasjes hebben ontbeten wordt er een emmer gevuld en wordt er een stapel handdoeken naast gelegd, oh oh dat is toch niet voor mij hoop ik.

Helaas wel……

Mijn baasje tilt mij op en laat me in de klaarstaande emmer zakken.

Maar het valt gelukkig mee het is warm water, ohhhh dat is best wel lekker. Ik wordt lekker gewassen en daarna goed afgespoeld, ook met warmwater. Na het wassen droogt mijn baasje me goed af en krijg ik mijn ontbijt.

Nu ruik ik weer fris volgens mijn baasjes, nou ik vind van niet. Na mijn ontbijt ga ik weer heerlijk rollen, maar nu in het gras.

Dat vinden mijn baasjes gelukkig niet zo erg.