AH “Lentekriebels” kortingsactie

Heeft u bij de kassa’s van Albert Heijn Langestraat ons nieuwe filmpje al voorbij zien komen? Hierin brengen wij bestrijding van vlooien en teken onder de aandacht, en kondigen we een leuke kortingsactie aan!

Zo krijgt u, zolang het filmpje loopt, op vertoon van uw kassabon 25% korting op vlooien- en tekenbestrijding voor uw hond of kat! Zo voorkomen we samen kriebels deze lente!

Actievoorwaarden:

  • De actie loopt van 1 maart tot en met 31 mei 2020
  • Korting geldt op vertoon van een kassabon van Albert Heijn Langestraat uit bovenstaande periode. Bonnen met andere data of van andere filialen zijn niet geldig.
  • Per klant kunt u éénmalig meedoen aan deze kortingsactie. Als u nog niet bij ons bekend bent, zullen wij u moeten inschrijven in ons klantenbestand om gebruik te kunnen maken van de kortingsactie.
  • Korting geldt voor de vrij verkrijgbare anti-vlooien- en anti-teken-producten uit ons assortiment. Producten die alleen op voorschrift van een dierenarts verkrijgbaar zijn vallen buiten de actie.

Let op: Om u goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat wij een recent lichaamsgewicht weten van uw huisdier(en). Indien u uw huisdier(en) niet thuis kunt wegen, bestaat er de mogelijkheid om uw dier gratis bij ons te wegen na een telefonische afspraak.