Maand van de Senior

Naarmate onze huisdieren ouder worden kunnen ze verschillende gezondheidsproblemen ontwikkelen, zoals artrose, nierfalen of hypertensie, vaak zonder dat u als eigenaar daar iets van merkt.

Daarom staat de hele maand oktober in het teken van de senior en hebben we 3 mooie acties voor u!

Het gehele jaar door nodigen wij onze oudere huisdieren al uit voor een halfjaarlijkse senior-check tegen gereduceerd tarief. Deze maand echter bieden wij hierbij nog een gratis bloeddrukmeting en urineonderzoek aan!

Ook kunt u deze maand een afspraak maken voor een gratis screening door onze fysiotherapeute Nicole Hoogeveen. Met behulp van verschillende technieken kan zij dieren die bijvoorbeeld last hebben van artrose weer helpen soepeler te bewegen. Uw viervoetige senior hoeft dus zeker niet stijf of stram rond te lopen!

Uiteraard is het niet alleen in oktober belangrijk om extra aandacht aan de gezondheid van uw oudere huisdier te besteden. Met het Vetplan Plus bent u het hele jaar voorzien van de optimale zorg voor uw huisdier. Zo bevat het plan niet alleen de jaarlijkse vaccinaties, ontworming en ontvlooiing, maar ook een extra gezondheidscontrole door de dierenarts, screenend bloedonderzoek én urine-onderzoek. En sluit u deze maand een Vetplan Plus voor uw huisdier af, dan krijgt u de eerste maand gratis!

Wacht dus niet langer en maak gebruik van (één van) deze acties! Uw senior zal uw dankbaar zijn.