Oktober: Maand van de Senior

Naarmate onze huisdieren ouder worden kunnen ze verschillende gezondheidsproblemen ontwikkelen, zoals artrose, nierfalen of hypertensie, vaak zonder dat u als eigenaar daar iets van merkt.

Daarom staat de hele maand oktober in het teken van de senior en hebben we een aantal mooie acties voor u!

Het gehele jaar door nodigen wij onze oudere huisdieren al uit voor een halfjaarlijkse gezondheidscontrole tegen gereduceerd tarief. Deze maand echter bieden wij ook nog een screenend bloedonderzoek met 25% korting. Hierbij worden de verschillende organen zoals lever, nieren en (indien nodig) schildklier gecontroleerd. Eventuele problemen kunnen we dan in een vroeg stadium opsporen en gaan behandelen.

Naast korting op een screenend bloedonderzoek, krijgt u deze maand ook 10% korting op geselecteerde gewrichtssupplementen. Hiermee kunt u op een smakelijke manier artrose klachten van uw senior huisdier verlichten en de gewrichten langer soepel houden!

Maak deze maand dus gebruik van deze mooie acties en help uw geliefde senior viervoeter aan een fijne oude dag!