Maandactie: Sterilisatie/castratie van de kat

In het voorjaar, als het langer licht blijft overdag, worden veel jonge poezen voor het eerst krols en zullen veel jonge katers op stap gaan op zoek naar een gewillige partner. Hierbij ontstaan ook vaak conflicten met andere katten en is het risico op ongelukken groter.

Om ongewenste zwangerschappen en andere gezondheidsproblemen te voorkomen, raden wij aan om uw kater of poes te laten castreren/steriliseren.
Deze maand krijgt u dan ook 10% korting op de castratie of sterilisatie van uw kat!
Maak wel snel een afspraak want vol = vol.

*Minimale leeftijd voor castratie/sterilisatie is 6 maanden oud. Is uw kat nog niet eerder bij ons geweest, dan is een voorcontrole verplicht voordat we de operatie kunnen inplannen. Dit om zeker te weten dat uw kat gezond genoeg is om onder narcose te gaan.

** Ook in het najaar zien we door de invloed van daglichtlengte vaak een piek van krolsheid onder poezen en de effecten hiervan op katers. Daarom wordt deze maandactie in september herhaald.