Maandactie: sterilisatie/castratie kat

In het voorjaar én in het najaar worden veel poezen voor het eerst krols en zullen jonge katers buiten op zoek gaan naar een partner. Naast ongewenste zwangerschappen kan dit ook leiden tot ongelukken, gevechten en het verspreiden van ziekten zoals kattenaids (FIV) en kattenleukemie (FeLV).

Om deze problemen te voorkomen raden wij aan om uw jonge poes of kater tijdig te laten steriliseren/castreren. Deze maand hebben wij dan ook een speciale actie, waarbij u 10% korting krijgt op de ingreep*. Maak wel snel een afspraak, want vol=vol.

* De kat dient minimaal 6 maanden oud te zijn. Is het dier nog niet bij ons bekend, dan dient er eerst een voorcontrole ingepland te worden vooraf aan de operatie, zodat we kunnen controleren dat het dier gezond genoeg is voor de narcose.