Blog

 • Maandactie: sterilisatie/castratie kat

  In het voorjaar én in het najaar worden veel poezen voor het eerst krols en zullen jonge katers buiten op zoek gaan naar een partner. Naast ongewenste zwangerschappen kan dit ook leiden tot ongelukken, gevechten en het verspreiden van ziekten zoals kattenaids (FIV) en kattenleukemie (FeLV). Om deze problemen te voorkomen raden wij aan om…

 • Afwijkende openingstijden

  Door omstandigheden zullen wij vandaag vanaf 17:00 gesloten zijn. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij de spoedkliniek in Utrecht, telefoonnummer 0900 222 3000. Wij danken u alvast voor uw begrip!

 • Juni = Chipmaand

  Ook dit jaar besteden wij in juni extra aandacht aan het chippen en een goede registratie van uw huisdier.Is uw dier nog niet gechipt*, dan kunt u deze maand dit laten doen tegen gereduceerd tarief! Zo betaalt u in plaats van €53,30 voor het chippen en registreren nu slechts €31,20! Indien uw huisdier al wel…

 • Afwijkende openingstijden

  In verband met Tweede Pinksterdag zijn wij vandaag gesloten. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden NederlandYalelaan 108 te UtrechtTelefoonnummer 0900 222 3000 Wij wensen iedereen een prettige vrije dag toe!

 • – Hemelvaart –

  In verband met Hemelvaart zijn wij vandaag gesloten. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland te Utrecht, telefoonnummer 0900 222 3000. Wij wensen u een prettige vrije dag toe!

 • Openingstijden Bevrijdingsdag

  In verband met Bevrijdingsdag zullen wij vandaag vanaf 17:00 gesloten zijn. Voor spoedgevallen kunt u contact opnemen met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland te Utrecht, telefoonnummer 0900 222 3000.