Skip to content

Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg

Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg

Al ruim 30 jaar biedt Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg in Hilversum hoogwaardige zorg voor huisdieren in Hilversum en omgeving. Onze dierenartsenpraktijk wordt door onze klanten en patiënten ervaren als een prettige en vertrouwde locatie voor dier en baas. Ons zeer betrokken en vriendelijke personeel zorgt ervoor dat iedereen zich snel op zijn gemak voelt bij de dierenarts in Hilversum. Wij streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden voor uw geliefde huisdieren.

Dierenarts Hilversum dierenartspraktijk loosdrechtseweg

Ons team van gepassioneerde dierenartsen staat bekend om hun ervaring, gedrevenheid en betrokkenheid. Zij doen er alles aan om het welzijn van uw huisdier te waarborgen. Bij Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg in Hilversum kunt u rekenen op gekwalificeerde dokters die met liefde en toewijding voor uw huisdier zorgen. Of het nu gaat om een routinecontrole, een medische ingreep of spoedeisende hulp, ons team staat altijd voor u klaar.

Persoonlijke benadering en flexibele service

In onze gezellige en kleinschalige praktijk heerst altijd een gemoedelijke sfeer. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering, zowel voor uw huisdier als voor u als baasje. Dierenartsenpraktijk Loosdrechtseweg staat bekend als de meest betrokken en zorgzame dierenarts in Hilversum en het Gooi. Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is, en daarom streven we ernaar om de beste zorg en aandacht te bieden.

Wat ons onderscheidt, is onze onafhankelijkheid. Als onafhankelijke praktijk zijn wij niet beperkt door protocollen of inkooprestricties van ‘bovenaf’. Dit stelt ons in staat om flexibel te zijn en onze service volledig af te stemmen op de behoeften van uw huisdier. Bij Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg in Hilversum staat uw huisdier altijd centraal, en streven wij ernaar om de best mogelijke zorg te bieden, zonder concessies te doen aan kwaliteit en service.

Onze missie is om de dieren van onze bestaande en nieuwe klanten, een optimale en betaalbare zorg te bieden waarbij de belangen van het dier én de klant centraal staan.

Onze visie is om middels preventieve zorg en met maximale betrokkenheid, het leven van dieren zo duurzaam, lang en aangenaam mogelijk te maken en daarmee een onuitwisbare indruk bij u achter te laten.

Complete medische zorg bij Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg

Als Dierenarts in Hilversum bieden wij de hoogst mogelijke kwaliteit zorg door ervaren en betrokken dierenartsen. Onze gepassioneerde assistentes staan tevens voor u klaar, zodat uw huisdier de beste medische zorg krijgt die het verdient. Daarnaast bieden wij ook handige zorgplannen aan, zoals ons Vet Plan. Met het Vet Plan betaalt u een vast laag bedrag per maand voor preventieve zorg en vaccinaties. Bovendien profiteert u van 10% korting op alle overige behandelingen. Bij Dierenarts Hilversum is de gezondheid van uw huisdier altijd onze prioriteit.

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan diensten, waaronder dierenartsconsulten, gebitsbehandelingen en assistenteconsulten. Of het nu gaat om het knippen van nagels, chippen, gebitscontroles, puppybegeleiding, gewichtsprogramma’s, arthrosebegeleiding of een ontspannen ‘knuffelconsult’, ons ervaren team staat klaar om u te helpen.

Spoed?

Voor spoedgevallen binnen onze openingstijden kunt u direct contact opnemen met Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg in Hilversum op het nummer 035-624 85 28. Buiten openingstijden kunt u terecht bij de spoedhulp op het nummer 0900 222 3000.

Bij Dierenarts Hilversum verwelkomen we niet alleen honden en katten, maar ook bijzondere dieren zoals konijnen, cavia’s, ratten en fretten. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier bij ons in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de hoogwaardige zorg en persoonlijke benadering van Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg in Hilversum.


In onderstaand fragment een kleine impressie van onze praktijk:

Holland van Boven, uitzending 23 februari 2020