Skip to content

Gewichtsprogramma

Gewichtsprogramma

Overgewicht is een van de meest voorkomende aandoeningen bij honden en katten. Geschat wordt dat tussen de 35-50% van de honden en katten in Nederland lijdt aan overgewicht. Omdat overgewicht ernstige gezondheidsproblemen met zich mee kan brengen en de levensduur van uw huisdier tot 2 jaar kan verkorten, bieden wij u de mogelijkheid gratis deel te nemen aan ons gewichtsprogramma.

Bij aanmelding voor het gewichtsprogramma wordt een eerste afspraak gemaakt waarbij uw dier wordt gewogen en het ideaalgewicht wordt bepaald. Ook bespreken we dan de voedings- en bewegingsgewoonten. Aan de hand hiervan wordt een plan opgesteld en gaan u en uw dier aan de gang met de eventuele aanpassingen aan voeding en beweging. Na 2 weken zien wij u en uw huisdier graag terug voor het eerste weegmoment. Dan wordt de vordering besproken en kunnen we eventuele aanpassingen maken in het plan. Hierna volgen maandelijkse controles.

Wij werken in het gewichtsprogramma met voeding van Hill’s Metabolic. Mocht u liever met de eigen voeding of andere dieetvoeding aan ons programma deelnemen, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Behalve de eventuele voeding zijn er aan deelname aan ons gewichtsprogramma geen kosten verbonden. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers.

Contact Opnemen


    MevrDhr

    * Verplicht veld

    gewichtsprogramma