Skip to content

Puppybegeleiding

Puppybegeleiding Programma

Het belang van goede puppybegeleiding

De eerste maanden van het leven van een puppy zijn van onschatbare waarde voor zijn of haar ontwikkeling. Deze periode legt de basis voor het gedrag, de gezondheid en het welzijn van de hond op latere leeftijd. Het is daarom van cruciaal belang dat puppy’s tijdens deze fase goede begeleiding krijgen. Om tegemoet te komen aan de behoefte aan ondersteuning voor nieuwe hondenouders, hebben wij ons nieuwe puppy-begeleidingsprogramma gelanceerd.

Wat houdt het puppybegeleiding programma in?

Het puppy-begeleidingsprogramma biedt eigenaren de mogelijkheid om regelmatig langs te komen bij onze praktijk voor begeleiding en advies. Tijdens maandelijkse bezoeken kunnen eigenaren de ontwikkeling van hun pup bespreken met onze assistentes. Een van de belangrijkste aspecten van het programma is het bijhouden van een groeicurve, waarbij we de groei en het gewicht van de pup monitoren. Dit stelt ons in staat om eventuele groeiproblemen vroegtijdig te signaleren en aan te pakken.

Daarnaast kunnen eigenaren bij ons terecht met vragen over voeding, verzorging, beweging, gedrag en natuurlijk ook zaken als bestrijding van wormen, vlooien en andere parasieten.. Onze assistentes staan klaar om deskundig advies te geven en te helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Bovendien bieden we praktische trainingssessies aan waarbij we eigenaren leren hoe ze hun pup kunnen laten wennen aan verschillende situaties, zoals een bezoek aan de dierenarts.

Een ander belangrijk onderdeel van het puppybegeleiding programma is het positief beïnvloeden van de ervaringen van de pup bij de dierenarts. Door regelmatige bezoeken aan onze praktijk en het oefenen van gangbare handelingen zoals het bekijken van oren en gebit, leren puppy’s dat een bezoek aan de dierenarts geen stressvolle gebeurtenis hoeft te zijn. Dit zorgt niet alleen voor een prettigere ervaring voor de pup, maar vergemakkelijkt ook toekomstige veterinaire behandelingen.

Afsluiting van het programma

Het puppybegeleiding programma wordt afgesloten met een juniorconsult door een van onze dierenartsen. Tijdens dit consult wordt de algehele gezondheid en ontwikkeling van de pup beoordeeld, en worden eventuele verdere stappen besproken om de gezondheid en het welzijn van de hond te waarborgen.

Het puppy-begeleidingsprogramma is geheel kosteloos voor eigenaren. We geloven dat elke pup de best mogelijke start verdient, en we zijn toegewijd om eigenaren te ondersteunen bij het bieden van de beste zorg voor hun nieuwe huisdier. Heeft u vragen over ons puppy-begeleidingsprogramma of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. We staan klaar om u te helpen!

Contact opnemen


    MevrDhr

    * Verplicht veld

    puppybegeleiding