Puppybegeleiding

Puppybegeleiding

De eerste maanden van zijn of haar leven maakt een pup enorm veel ontwikkelingen door. Deze periode is vaak van grote invloed op de rest van zijn of haar leven. Omdat wij vinden dat u hierin goede begeleiding verdient, kunt u zich vanaf nu opgeven voor ons nieuwe puppy-begeleidingsprogramma.

Tijdens maandelijkse bezoekjes bij onze assistentes heeft u alle kans om de ontwikkeling van uw pup te bespreken. Zo houden wij onder andere een groeicurve bij waarbij we kijken naar groei en gewicht van uw pup en kunt u terecht met vragen over voeding, verzorging, beweging, gedrag en natuurlijk ook zaken als bestrijding van wormen, vlooien en andere parasieten. Verder oefenen wij samen met u om de pup te laten wennen aan bij de dierenarts gangbare handelingen zoals het bekijken van oren, gebit en het nakijken van het lichaam op eventuele afwijkingen.

Een groot bijkomend voordeel hiervan is dat uw pup bezoekjes aan de dierenarts eerder als een positieve ervaring dan als een stressvol moment zal gaan beschouwen. Hierdoor zal de pup later makkelijker te behandelen zijn. Prettig voor ons, maar vooral minder stress voor u en uw pup!

De puppybegeleiding wordt afgesloten met een juniorconsult door de dierenarts.

Aan dit puppy-begeleidingsprogramma zijn geen kosten verbonden. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers.