Skip to content

Jeltje

onzepraktijk-header

Mijn naam is Jeltje en ik ben sinds oktober 2006 werkzaam bij Dierenartspraktijk Loosdrechtseweg.
Na het volgen van een eerdere opleiding heb ik mij in 2006 laten omscholen tot paraveterinair dierenartsassistente. Ik had het geluk al tijdens mijn opleiding aan het werk te kunnen op de praktijk en ik ben hier dan ook intern opgeleid.

Tijdens het werken streef ik altijd naar voldoende persoonlijke aandacht voor dier en baasje. Natuurlijk staat het welzijn van uw dier voorop, maar ik vind het minstens zo belangrijk om ervoor te zorgen dat u als eigenaar met een goed gevoel de deur uit gaat na uw bezoek aan de praktijk.

Ik verricht daarom ook graag baliewerkzaamheden of assisteer tijdens het spreekuur. Hiernaast heb ik enkele administratieve taken. Ook ben ik gewichts- en diabetesconsulente voor hond en kat.

Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Amersfoort. Thuis hebben we een goudvis en in december 2017 is ons gezin uitgebreid met onze eerste gezinshond. Een grappig weetje is dat deze vernoemd is naar de hond van Pieter, waar wij voor zijn vertrek naar Curaçao wel eens op pasten.

Aanwezig: dinsdag, donderdag en vrijdag