Skip to content

Overstap naar Vetplan

VetPlan header

Vanaf augustus 2021 gaan de plannen wijzigen en bieden wij twee plannen aan voor de preventieve zorg van uw huisdier, het “Vetplan” en het “Vetplan Plus“. Deze plannen bevatten alle preventieve zorg voor een jaar: vaccinatie(s), ontworming, vlooien- en tekenbestrijding en meerdere controles door de assistente.

Het Vetplan Plus bevat daarnaast ook een screenend bloedonderzoek, urineonderzoek en extra controle door de dierenarts. Voor de kat is daar een bloeddrukmeting aan toegevoegd. Het Vetplan Plus is daarmee ideaal voor het oudere dier, omdat we met behulp van de uitgebreide jaarlijkse controles ziekten in een vroeg stadium kunnen diagnosticeren en tijdig kunnen starten met een behandeling.

Naast dit voordeel, blijft u op al het overige 10% korting houden (dus ook op operaties, voeding en medicijnen)!


Veelgestelde vragen over de overstap naar Vetplan

Wij begrijpen dat u als bestaande HuisdierenZorgPlan klant mogelijk vragen heeft over de overstap naar het Vetplan. Daarom hebben wij hieronder al een aantal van deze vragen proberen te beantwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op!

Op welk plan word ik overgezet?

Alle HuisdierenZorgPlannen worden automatisch overgezet op het Vetplan van dezelfde gewichtsklasse. Honden lichter dan 5kg worden op het nieuwe Vetplan tot 5kg gezet.

Wat ga ik per maand betalen?

Hieronder een overzicht van de plannen en tarieven voor 2021:

VetplanVetplan Plus
MaandprijsBesparing op jaarbasisMaandprijsBesparing op jaarbasis
Kat€12,95€45,-€28,95€147,-
Hond <5kg€14,95€57,-€25,95€127,-
Hond 5-10kg€15,95€63,-€26,95€133,-
Hond 10-20kg€17,95€64,-€28,95€134,-
Hond 20-40kg€20,95€83,-€31,95€153,-
Hond 40-60kg€23,95€90,-€33,95€172,-

Eind augustus zal de eerste afschrijving van het Vetplan maandbedrag door Vetfamily Nederland plaatsvinden. In de tabel hierboven kunt u een overzicht van de prijzen zien. Deze liggen enkele euro’s lager dan de huidige HuisdierenZorgPlan prijzen.

Hoe zit het met de producten/diensten die ik nog niet heb opgenomen?

Uw bestaande zorgplan loopt gewoon door en u heeft recht op de producten/diensten die u nog niet hebt opgenomen.

Ik wil niet overstappen, hoe zeg ik mijn zorgplan op?

We hopen natuurlijk dat u het belang blijft zien van preventieve zorg en de voordelen van een zorgplan. Mocht u echter toch besluiten het zorgplan op te willen zeggen, dan kunt u dit ons per email laten weten. We zullen dan het zorgplan voor u stopzetten en een eindberekening maken voor u.

Kan ik gelijk het Vetplan Plus afsluiten?

Het Vetplan Plus is ons nieuwe uitgebreide zorgplan, ideaal ingericht voor het oudere huisdier. Mocht u graag gelijk op het Vetplan Plus overstappen dan kunt u dit per email aan ons doorgeven. Wij zullen dan contact met u opnemen over de mogelijkheden.