Skip to content

VetPlan – Zorgplan voor huisdieren

animals, cat, dog

Profiteer van Onze Preventieve Zorgplannen

Bij de zorg voor uw geliefde huisdieren wilt u niets liever dan dat ze gezond en gelukkig zijn. Onze praktijk in Hilversum heeft sinds juni 2015 voorop gelopen in het aanbieden van zorgplannen voor huisdieren, en we zijn de achtste praktijk in Nederland die deze service biedt. We begrijpen dat de gezondheid van uw huisdier van het grootste belang is, en daarom hebben we twee uitgebreide plannen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw harige vrienden de best mogelijke preventieve zorg krijgen.

Zorgplan voor Honden

Als trotse eigenaar van een hond wilt u ongetwijfeld dat uw trouwe metgezel zo lang mogelijk gezond blijft. Ons zorgplan voor honden is speciaal ontworpen om gezondheidsproblemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. In plaats van te wachten tot uw hond ziek wordt, bieden we regelmatige gezondheidscontroles aan om aandoeningen in een vroeg stadium te ontdekken en effectiever te behandelen. Dit is niet alleen gunstig voor uw huisdier, maar ook voor uw portemonnee.

Ons zorgplan voor honden omvat gezondheidscontroles, op maat gemaakte vaccinaties, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken. Bovendien bieden we kortingen op behandelingen, medicijnen en voeding, evenals gratis nagels knippen. Dit alles draagt bij aan het welzijn van uw huisdier en bespaart u geld op de lange termijn.

Financiële Voordelen van Ons Zorgplan voor Honden

Een belangrijk aspect van ons zorgplan voor honden zijn de financiële voordelen. Door te kiezen voor ons zorgplan, kunt u profiteren van kortingen op behandelingen, medicijnen en voeding. Dit helpt de kosten van de gezondheidszorg voor uw hond te verlagen. Bovendien zorgen regelmatige preventieve zorg en gezondheidscontroles ervoor dat gezondheidsproblemen vroegtijdig worden opgespoord en effectiever worden behandeld, wat op lange termijn ook geld bespaart.

VetPlan zorgplan voor honden

VetPlan Plus voor (Oudere) Honden

Voor eigenaren van oudere honden bieden we het VetPlan Plus, een uitgebreider zorgprogramma. Dit programma omvat niet alleen de voordelen van het standaard VetPlan, maar biedt ook extra diensten om de gezondheid van uw oudere huisdier optimaal te ondersteunen. Dit omvat screenend bloedonderzoek, urineonderzoek en extra controles door de dierenarts om potentiële ziekten of aandoeningen vroegtijdig te identificeren en behandelen.

Zorgplan voor Katten

Als kattenliefhebber wilt u ook dat uw harige vriend zo lang mogelijk gezond en gelukkig blijft. Ons zorgplan voor katten is ontworpen met preventieve zorg in gedachten. In plaats van af te wachten tot uw kat ziek wordt, bieden we regelmatige gezondheidscontroles aan om aandoeningen in een vroeg stadium te ontdekken en effectiever te behandelen. Hierbij zijn gezondheidscontroles, op maat gemaakte vaccinaties, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken inbegrepen.

Financiële Voordelen van Ons Zorgplan voor Katten

Ons zorgplan voor katten heeft financiële voordelen, waaronder kortingen op behandelingen, medicijnen en voeding. Dit helpt de kosten van de gezondheidszorg voor uw kat te verlagen. Preventieve zorg helpt ook om gezondheidsproblemen te voorkomen, waardoor u op lange termijn minder geld hoeft uit te geven aan behandelingen en medicijnen.

Zorgplan voor katten

VetPlan Plus voor Katten

Het VetPlan Plus is ideaal voor oudere katten. Dit uitgebreidere programma omvat niet alleen de voordelen van het basis zorgplan voor katten, maar biedt ook extra diagnostische tests, zoals een bloeddrukmeting. Dit is vooral belangrijk voor oudere katten omdat het helpt bij het vroegtijdig identificeren van mogelijke gezondheidsproblemen.

De Financiële Voordelen van Onze Zorgplannen

Met onze zorgplannen betaalt u een vast maandelijks bedrag en profiteert u van kortingen op behandelingen, medicijnen, voeding en meer. Dit maakt de gezondheidszorg voor uw huisdier betaalbaarder en voorkomt onverwachte kosten.

In essentie, onze zorgplannen voor katten en honden bieden niet alleen de best mogelijke preventieve zorg, maar helpen ook de financiële lasten te verlichten. Wij willen ervoor zorgen dat uw huisdier een lang en gelukkig leven leidt en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten van hun gezondheid. Kies voor ons zorgplan en investeer in het welzijn van uw trouwe metgezel.

Zonder zorgplan rekende u deze producten en onderzoeken steeds in 1x af aan de balie, wat soms best hoge bedragen kunnen zijn. Met het zorgplan wordt er een klein bedrag per maand van uw rekening afgeschreven, wat u uiteindelijk een flinke korting geeft, oplopend tot wel 191 euro per jaar, afhankelijk van het plan.

Naast dit voordeel, krijgt u op al het overige 10% korting (dus ook op operaties, voeding en medicijnen)!

Let op: Een huisdieren zorgplan is geen verzekering

Hieronder een overzicht van de plannen en tarieven per 2024:

VetplanVetplan Plus
MaandprijsBesparing op jaarbasisMaandprijsBesparing op jaarbasis
Kat€15,95€42,-€35,95€137,-
Hond <5kg€19,50€47,€33,50€116,-
Hond 5-10kg€20,50€57,€34,50€126,-
Hond 10-20kg€22,50€60,€36,50€129,-
Hond 20-40kg€26,50€74,€40,50€146,-
Hond 40-60kg€29,50€88,-€43,50€157,-

Neem contact op met de praktijk als u meer informatie wilt over het Vetplan of Vetplan Plus. Wij vertellen er graag meer over.

Direct uw zorgplan afsluiten

VetPlan Beheren

Om uw bestaande VetPlan bij ons te beheren gebruikt u deze QR Code, of klik op het plaatje.

Nieuw Vetplan Afsluiten

Gebruik dan deze QR Code, of klik op het plaatje.